Avansări în grad la Jandarmeria Gorj

0
30

Doi ofiţeri şi 54 de subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj, care au îndeplinit stagiul minim în grad şi condiţiile prevăzute în Legea privind statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare, au fost avansaţi la termen în gradul următor în Anul Centenar.

Avansare la termen în gradul următor a avut loc în sala de festivități a unității și a debutat cu prezentarea extrasului din Ordinul Ministerului Afacerilor Interne de înaintare în gradul următor, la termen a ofiţerilor jandarmi, precum şi a Ordinului inspectorului şef al Jandarmeriei Gorj, pentru înaintarea în gradul următor, la termen a subofiţerilor jandarmi.

În cadrul acestei festivități, ofițerilor și subofițerilor jandarmi, le-au fost înmânate noile grade militare de către inspectorul șef, ulterior aceștia le-au pus pe epoleți, fiind felicitaţi atât de către comanda unității cât și de colegi. În fiecare an, pe data de 1 august, are loc festivitatea avansării în grad în cadrul unităților de jandarmi din țară.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns