Au venit primele bilete de odihnă și tratament pentru pensionari. Pentru ce stațiuni au fost oferite

0
42

Peste 60 de bilete de odihnă și tratament pentru pensionari au ajuns, zilele trecute, la Casa Județean de Pensii Gorj. Acestea urmează să fie distribuite pensionarilor în zilele următoare. Primii beneficiarii vor pleca în stațiuni pe data de 17 februarie.

„Casa Județean de Pensii Gorj, la data de 11 februarie, au fost primite 60 de bilete pentru prima serie cu plecare în 17 și 19 februarie la următoarele stațiuni: Amara (2), Bala (31), Buziaș (10), Covasna (3), Geogiu Băi (2), Moneasa (2), Băile Olănești (12). Durata sejurului este de 16 zile, din care 12 zile de tratament balnear“, a precizat Vasile Coman, reprezentant al Casei Județene de Pensii Gorj.

Punctaj pentru fiecare solicitant

Biletele vor fi distribuite pensionarilor în funcție de cererile primite ca urmare a timpului insuficient pentru a fi acordate în funcție de punctaj. „Vorbind de această serie, ca urmare a timpului scurt de la alocarea biletelor până la plecarea în stațiune, seria întâi va fi distribuită pe principiul primul venit, primul servit. Pentru celelalte serii se stabilește un punctaj pe fiecare situație în parte și se repartizează și biletul“.
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns