Aproape jumătate dintre elevii români recunosc că nu fac orele de curs

0
105

Aproape jumătate dintre elevii români recunosc că nu fac orele de curs. Asta nu neapărat pentru că ar chiuli. Ori asta, ori pur şi simplu nu sunt atenţi sau, iar asta sună şi mai rău, pentru că profesorii nu se ocupă. Sunt cifre prezentate în urmă cu scurt timp de Consiliul Naţional al Elevilor, care vrea să arate în Parlamentul României cât de mare a ajuns pericolul din şcoli, din mai multe puncte de vedere. În acest context se cer şi noi reguli, care trebuie să fie incluse în noul statut al elevilor.

S-a vorbit în primul rând despre violenţa în şcoli pentru că aici avem cele mai grave probleme, iar Consiliul Naţional al Elevilor îşi doreşte neapărat o listă clară de obiecte interzise în şcoală. Asta pentru că datele lor arată că mai bine de 10% dintre ei deţin arme, spray lacrimogen sau paralizant. Peste 80% dintre elevi ar intra în şcoli cu băuturi alcoolice, ţigări sau etnobotanice, potrivit datelor Consiliului Naţional al Elevilor.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.