Amenzi pentru o firmă de catering și o unitate de creștere și valorificare a puilor

0
32

O societate de catering și o unitate de creștere și valorificare a puilor, din municipiul Târgu Jiu, au fost amendate de către Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj. „O amendă de 9.000 lei s-a aplicat la o exploatație comercială de păsări, pentru nerespectarea măsurilor generale de profilaxie a bolilor și de biosecuritate, în contextul evoluției pseudo pestei aviare în Bulgaria. O sancțiune de 10.000 lei a fost aplicată la o unitate de catering, întrucât unele materii prime și produse de tip catering nu prezintă elemente de identificare complete, nu sunt etichetate conform prevederilor legale în vigoare“, a spus Sorin Ștefănescu, directorul executiv DSVSA Gorj.

De asemenea, două magazine de comercializare a peștelui și produselor din pescuit au fost amendate cu câte 1.200 lei pentru păstrarea şi expunerea la vânzare a peştelui fără asigurarea lanţului frigorific și fără respectarea cerințelor de manipulare igienică.

Articolul Amenzi pentru o firmă de catering și o unitate de creștere și valorificare a puilor apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns