Alți cetățeni din Tg-Jiu nemulțumiți. A promis în campania electorală, nu s-a mai ținut de cuvânt apoi

0
174

Un cetățean din Tg-Jiu este nemulțumit de faptul că, deși a promis în campania electorală, nu s-a mai ținut de cuvânt apoi. Este vorba de promisiunea făcută de Marcel Romanescu cetățenilor din zona Nicolae Titulescu. Acesta le-a promis că, atunci când va ajunge primar va anvelopa și renova fațada și elementele degradate ale blocurilor din zonă.

Blocuri au fost anvelopate în Tg-Jiu, dar doar cele din zonele centrale ale orașului, inclusiv blocul în care domnia sa locuia, unde trei ani au stat schelele atârnate pe bloc, spre disperarea locatarilor.

”În fata acestui bloc (nr.3, str. N. Titulescu, Tg-Jiu), domnul Primar Romanescu, a promis (eram prezent în campania domniei sale) ca ajuta acești oamenii săraci pentru a reface fațada și elementele degradate. Blocul reprezinta un real pericol de a produce grave accidente. Am rugat și conducerea Politiei Locale sa constate ca la vânt tablele componente la atic, flutura precum steagurile, producând un zgomot înfricoșător. Rog organele abilitate sa se autosesizeze pentru a preîntâmpina evenimente tragice! În spatele acestui bloc mai exista unul în aceiași situație și în același grad de uzura. Personal sunt indignat de fanfarada celor care au atribuțiuni în aceasta direcție dar nu fac absolut nimic! Aștept organele abilitate!!!„ este mesajul transmis de târgujianul nemulțumit.

”Au trecut 7 ani …cit sa mai treacă.?? Eu care l-am girat pe candidat, în calitate de vecin al acestor oameni, ce sa le spun? Apoi mirosurile sunt insuportabile. Va informez ca eu plătesc taxe și impozite pentru Zona 1, a municipiului Tg-Jiu. Poate trece și DSP ,ISU ,…!” transmite un alt cetățean care locuiește și pătește taxe în Tg-Jiu.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.