Acuzație: mașini parcate ilegal în curtea unui liceu din Târgu Jiu. „Este o minciună“

0
46

Un cetățean din municipiul Târgu Jiu a sesizat atât redacția Impact în Gorj, cât și Inspectoratul Școlar Județean Gorj, despre faptul că în curtea Liceului cu Program Sportiv sunt parcate mașinile unor locuitori din blocurile aflate în apropierea unității de învățământ. Aceștia ar avea chiar și telecomenzi pentru a deschide poarta liceului. „Este vorba despre parcarea din interiorul Liceului cu Program Sportiv. Am făcut mai multe sesizări că acolo parchează după ora 18:00 mai mulți vecini din apropierea Liceului. Li s-au oferit telecomenzi la poarta de acces și fiecare intră și iasă când vrea, la orice oră“. Marius Popescu susține că aceste facilitățile oferite unor locatari din zonă ar fi plătite.

Fostul director al liceului are trei mașini parcare în curtea liceului

Valentin Tâlvescu, directorul Liceului cu Program Sportiv, spune că mașinile parcate aparțin unor profesori care și locuiesc în apropiere. Unul dintre ei este Gabriel Răscol, fostul director al liceului, care are trei mașini parcate în curtea unității de învățământ: „Este o minciună din toate punctele de vedere. Trei mașini care sunt parcate în curtea școlii sunt ale fostului director Gabriel Răscol, care locuiește peste drum și care este profesorul titular al instituției. Are mașina lui, o mașină de serviciu pentru că lucrează și la un alt club și mașina soției. Mai există o mașină parcată în curtea școlii care este a colegului nostru Cristi Priescu, care stă în blocul din spatele liceului. Nu le putem interzice colegilor dacă își doresc să își lase peste noaptea. Mai sunt colegii noștri de la performanță, care pleacă în turnee și își lasă trei zile mașina în incinta școlii. Mai sunt părinți, dar eu am anunțat că nu mai parchează nimeni, odată cu începerea anului școlar. Sunt răutăți poate de pe vremea fostei conduceri. Nu se pune problema de plată. Dacă este vorba de venituri extrabugetare, se eliberează chitanță, dar nu pentru parcare“.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns