Activități de recreere și tratament pentru beneficiarii DGASPC Gorj

0
53

Beneficiarii Direcției Generale de Asistență și Protecție a Copilului Gorj au parte de tratamente speciale. Pentru a le mai distrage atenția de la problemele zilnice, conducerea unității a luat decizia de organiza mici acțiuni menite să–i bucure pe aceștia. O vizită la Mănăstirea Prislop le-a adus bucurie pe chipuri.

Mai mulți beneficiari de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Târgu-Cărbunești au avut ocazia să meargă în pelerinaj. Prima oprire a fost la Mănăstirea Prislop. „Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj încurajează organizarea de activități de recreere pentru beneficiarii din complexurile subordonate. Astfel, miercuri, 10 aprilie 2019, peste douăzeci de beneficiari de la Centrul de Recuperare și Reabilitare (CRR) Târgu-Cărbunești au mers în excursie la Mănăstirea Prislop, unde au vizitat mormântul părintelui Arsenie Boca, ulterior deplasându-se la Cetatea Sarmizegetusa și la Mănăstirea Lainici. Deplasarea s-a făcut cu mijloace de transport aparținând Direcției, iar beneficiarii au fost însoțiți de personal din cadrul CRR Târgu-Cărbunești” a declarat director general, Diaconescu Laurențiu-Claudiu.

La tratament

Conducerea DGASPC are în vedere și starea de sănătate a celor care își duc traiul zilnic în centrele de îngrijire. 15 vârstnici beneficiază de tratament balnear la o stațiune inclusă în programul național privind acordarea biletelor de tratament. „Totodată, în această perioadă, 15 beneficiari de la Complexul de Îngrijire și Asistență (C.Î.A.) Suseni se află în Stațiunea de tratament balnear Bala, din județul Mehedinți. Sejurul este de 16 zile și include servicii de cazare, masă și tratament. Mulțumim, pe această cale, conducerii Casei Județene de Pensii Gorj, pentru sprijinul acordat în vederea alocării biletelor de tratament!”, mai declarat directorul DGASPC Gorj

În perioada următoare, activități de acest gen vor fi organizate și pentru beneficiarii altor Complexuri rezidențiale din subordinea DGASPC Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns