Acțiunea „Plantăm fapte bune la Negomir” a mobilizat peste 280 voluntari

0
142

Un număr de peste 280 de voluntari au participat, duminică, la acțiunea „Plantăm fapte bune la Negomir”. În cadrul acestei acțiuni s-au plantat aproximativ 9.000 de puieți de cer și salcâm, pe o suprafață de 1,8 ha și, în același timp, a fost organizată și o campanie de ecologizare în această zonă.

Duminică, 7 aprilie, aproximativ 280 de voluntari au răspuns prompt invitației de a participa la o acțiune de plantare în localitatea Negomir. Acest eveniment a făcut parte din cadrul campaniei naționale „Plantăm fapte bune în România”. Cei care s-au ocupat pe plan local de organizarea acestei activități au fost: Asociația „TEAM for NEXT GENERATION”, Primăria și Consiliul Local al Comunei Negomir, dar și S.J.G.D.A.S. Gorj.

În același timp, pentru buna desfășurare a evenimentului s-au mai implicat: S.C. Minprest Serv S.A., Direcția Silvică, Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Crucea Roșie Română – Filiala Gorj, Profi Rom Food, I.S.U. Gorj, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Tudor Vladimirescu”, D.G.A.S.P.C. Gorj, Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj, Liceul Teologic din Târgu Jiu, Liceul din Mătăsari, Liceul din Bâlteni, Liceul din Roșia – Jiu.

La finalul acțiunii, organizatorii au precizat că astfel de evenimente vor mai avea loc și în alte localități din județul Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns