Accident cumplit în Stoina. O traversă de la un pod a căzut peste doi muncitori

0
243

Două persoane, un bărbat și o femeie, care munceau la construcția unui pod în localitatea Stoina, județul Gorj, au suferit răni grave, după ce o traversă s-a desprins și i-a lovit. Alte două persoane au fost rănite ușor.

„La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospeciala pentru transport victime multiple, două ambulanțe SMURD și doua ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. La nivelul județului Gorj a fost activat planul roșu de intervenție, transmite ISU Gorj“, a transmis ISU Gorj.

O victimă a fost transportată cu elicopterul SMURD la Craiova

Femeia se află în stare mai gravă și a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Craiova. „Primele echipaje sosite la fața locului au constatat că o femeie și un bărbat au fost prinși sub traversa de beton de câteva tone. Alți doi bărbați suferiseră răni ușoare.

Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, aspus că polițiștii au făcut cercetarea la fața locului și se va întocmi dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Băieții noștri au intervenit pentru extragerea victimelor prinse sub miile de kilograme de beton. Femeia a suferit cele mai grave leziuni și a fost transportară cu un elicopter SMURD la spitalul din Craiova. Ceilalți trei bărbați au fost și ei transportați la spitalele din Tg-Cărbunești și Tg-Jiu. Din fericire, cele patru victime au scăpat cu viață, dar speranțele lor de a se reface complet după acest nefericit incident rămân în mâinile și profesionalismul medicilor!“, au mai precizat reprezentanții ISU Gorj.

Distribuie pe:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • Pinterest
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns