A treia victorie pentru Pandurii în amicale

0
36

Deși au evoluat, ieri, în fața unui adversar modest, fotbaliștii de la Pandurii au reușit să-și treacă în cont cea de a treia victorie din seria amicalelor. Ultimul test de pregătire înaintea debutului de sezon se va consuma sâmbătă, la Târgu Jiu, în compania unei echipa de Liga a III-a.

Ieri dupa-miază, de la ora 17:00, pe terenul 3 din incinta Complexului Sportiv Municipal, trupa lui Bogoi a susținut cel de-al patrulea meci amical din perioada de pregătire. Adversara, formaţia de Liga a IV-a, CS Novaci, a pus destule probleme pandurilor, la final echipa din orașul lui Brâncuși impunându-se cu scorul de 3-2, (la pauză 1-0). Pentru gazde, au marcat Preoteasa (de două ori) și Pârvulescu. De notat că, în primul mitan, gruparea de Liga a II-a a ratat și o lovitură de la 11 metri prin Cenaj. Totuși, la finalul amicalului de ieri, antrenorul Adrian Bogoi s-a declarat mulțumit de acest test: ”Un joc bun, un antrenament util, în care am folosit toți jucătorii din lot, inclusiv o serie de tineri juniori pe care am vrut să-i integrăm în colectivul nostru. La mine, pe durata unei perioade de pregătire, toată lumea trebuie să joace. Testul în sine a fost unul foarte bun, veneam după câteva zile foarte încărcate, pe fond de oboseală, cu câte două antrenamente zilnice și chiar daca am jucat cu o echipă de Liga a IV-a, am întâlnit un adversar destul de agresiv. În continuare, o să vedem la lucru toți jucătorii pe care îi avem al dispoziție la ora actuală, inclusiv în ultimul amical dinaintea startului noului sezon, amical pe care îl vom disputa sâmbătă. E clar că încerc să ma lămuresc și în privința primului unsprezece pentru oficiale, dar, pe parcursul acestui ultim test, voi introduce și restul jucătorilor foarte tineri”, a concluzionat ”principalul” de pe banca pandurilor. În cea ce privește ultimul amical al stagiului de pregătire, echipa gorjeană va întâlni sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul 3 din incinta Complexului Sportiv Municipal, pe CS Sporting Roșiori de Vede, formație ce activează în Liga a III-a. Până acum, bilanțul amicalelor celor de la Pandurii Târgu Jiu indică 3 victorii și o remiză: 0-0 cu CS Mioveni, 4-1 cu Jiul Rovinari, 1-0 cu Flacăra Horezu și 3-2 cu CS Novaci. Debutul oficial în sezonul 2018-2019 al Ligii a II-a se va consemna pe 4 august, Pandurii urmând să joace prima etapă, în deplasare, cu Aerostar Bacău, o proaspăt promovată.

Articolul original aici.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns