A furat o mașină parcată în curtea Serviciului de Ambulanță

0
81

Un tânăr de numai 20 de ani a furat o mașină parcată în curtea Serviciului de Ambulanță Novaci. Mașina a fost lăsată cu cheile în contact și cel mai probabil alcoolul consumat înainte de a fura și conduce mașina i-a dat tânărului curajul de a comite o astfel de faptă. Acesta a fost prins și reținut pentru 24 de ore.

”Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, de 49 de ani, din orașul Novaci, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că autoturismul ar fi fost parcat de proprietar, neasigurat și cu cheile în contact, în curtea Serviciului de Ambulanță Novaci.

La scurt timp, autoturismul a fost identificat de polițiști, abandonat pe strada Eroilor, din orașul Novaci, fiind ușor avariat.

Totodată, în continuarea cercetărilor a fost identificat un tânăr, de 20 de ani, din orașul Novaci, fiind bănuit de săvârșirea furtului autoturismului. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,48 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei” a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al I.P.J. Gorj.

Față de cel în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducerea unui autoturism, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Distribuie pe:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • Pinterest
Sursa aici

Lasă un răspuns