A atacat polițiștii cu o furcă și a fost împușcat de aceștia

0
147

Un bărbat de 40 din comuna Borăscut a fost împușcat de polițiștii din Motru pentru că i-a atacat cu o furcă și le-a distrus parțial și autoturismul. Mai mut decât atât, acesta a asmuțit și câinele spre polițiști iar aceștia s-au apărat trăgând focuri de armă.

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați prin apelul 112, de o localnică din comuna Borăscu, cu privire la faptul că un bărbat, de 40 ani, din aceeași localitate, care îi este cumnat, ar fi pătruns fără drept în curtea casei sale și ar provoca scandal.

La sosirea polițiștilor la fața locului, bărbatul a devenit agresiv, îndreptându-se în direcția acestora cu o furcă, provocând distrugeri la o autospecială de poliție, aflată în dotarea Secției 3 Poliție Rurală Motru, și asmuțind un câine ce îi aparține, spre cei doi polițiști.

Bărbatul a fost somat de către polițiști, aceștia executând ulterior 3 focuri de avertisment în plan vertical și, întrucât acesta nu a încetat comportamentul agresiv, au executat cinci focuri de armă, cu armamentul din dotare, în direcția acestuia și unul asupra câinelui.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în stare de conștientă.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.
Sursa aici

Lasă un răspuns