130 de salariați ai Direcției Publice Motru, de ZECE zile nu și-au mai primit BANII!

0
74

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Angajații Direcției Publice Motru, 130 la număr, nu și-au luat salariile de aproape două săptămâni. Direcția Consiliului Local Motru are de încasat de la primărie aproximativ 15 miliarde de lei vechi, dar în urma unui blocaj, angajații nu și-au primit salariile conform CCM pe 15 iulie.

Conducerea Direcției, șefii de servicii, și membrii Consiliului de Administrație, au participat la o ședință de lucru cu primarul și consilierii locali, săptămâna trecută, pentru a discuta problemele economice ale DP Motru. Astfel s-au căutat soluții pentru deblocarea situației nemaiîntâlnite în ultimii opt ani de zile, discutându-se și de viitor, mai ales că salariații se tem că vor rămâne fără locurile actuale de muncă, dacă blocajul reapare pe viitor. Direcția Publică Motru prestează o gamă largă de servicii către primărie și terți.

În această ședință s-a promis și că, în câteva zile, se va rezolva situația care afectează salariații, angajații Direcției Publice urmând să-și ia salariile până la finalul săptămânii. Toți angajații spun că au rate la bănci, datorii și că trăiesc cu familie lor doar din salariu, unii plângându-se că și-au luat hrana, în ultimele zile, pe caiet.

Articolul original aici.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns