Vrea să reabiliteze termic și energetic toată clădirile din localitate

0
15

Autoritățile locale din Câlnic lucrează la depunerea unui prim proiect prin Asociația Zona Metropolitană Târgu-Jiu pentru reabilitarea termică și energetică a tuturor clădirilor din localitate. Edilul s-a gândit de mult la această investiție, dar dacă ar fi făcut un proiect individual finanțarea primită ar fi fost mult prea mică.

Proiectul va fi depus prin PNRR. ”Lucrăm la un proiect în cadrul Asociației Zona Metropolitană Târgu-Jiu pentru reabilitarea termică și energetică a clădirilor. Este vorba de mai multe clădiri care vor fi expertizate, dar în mod sigur se vor încadra pentru că au fost reabilitate majoritatea și unele se construiesc noi. Banii vor fi primiți la nivel de asociație și apoi se vor repartiza la fiecare comună. Dacă noi am fi făcut siguri acest proiect am fi primit o finanțare de 325.000 de euro, dar am optat pentru un proiect în asociație deoarece suma care ne va reveni va fi mult mai mare”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul din comuna Câlnic.

Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns