Vlăduța Lupău, dosar penal după ce ar fi primit ilegal bani

0
239
vladuta lupău

Vlăduța Lupău a fost acuzată că ar fi primit 8.000 de lei de la stat în timpul pandemiei. Din acest motiv, artista ar fi fost chemată în faţa autorităţilor. Vedeta trebuie să dea explicaţii pe 1 noiembrie la Tribunalul Sălaj. Unde este înregistrat un dosar de confirmare a renunțării la urmărirea penală.

Văduţa Lupău s-ar fi trezit cu dosar penal, din cauza indemnizației pe care ar fi încasat-o în timpul pandemiei de la Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială a județului Sălaj. În urma unor ivestigaţii, oamenii legii au descoperit că celebra cântăreaţă ar fi primit ilegal suma de 8.000 de lei, din partea instituției. Astfel că pe numele său ar fi fost dechis dosar penal. Ulterior, procurorii ar fi decis însă renunțarea la urmărirea penală, întrucât Vlăduța Lupău ar fi dat înapoi întreaga sumă.

Cu toate acestea, vedeta trebuie să ajungă în fața magistraților pe 1 noiembrie.

„Întrucât pedeapsa pentru infracțiunea săvârșivă nu depășea șapte ani, iar persoana în cauză a acoperit, din proprie inițiativă, prejudiciul care depășea cu puțin suma de 8.000 de lei, procurorii din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj au dispus renunțarea la urmărirea penală. (…) Cu privire la fapte similare au fost înregistrate aproape 20 de dosare. Unii artiști, care au prejudiciat bugetul de statul cu sume mult mai mari, au fost trimiși în judecată și unii chiar au fost condamnați’, au declarat, în exclusivitate pentru spynews.ro, surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.