Virgil Popescu discuție aprinsă cu șefii CE Oltenia

0
762

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a avut vineri o discuție mai dură cu șefii Complexului Energetic Oltenia.

S-au luat și primele decizii la nivel înalt. Trei directori și-au pierdut postul, au fost făcute promisiuni că muncitorii nu vor mai fi transportați ca pe marfă, iar ministrul Energiei s-a răstit azi la șefii Complexului Energetic Oltenia. Într-o înregistrare audio ajunsă în posesia Digi24, Virgil Popescu le spune să dea de pământ cu firma care deținea mașina de transport.

Daniel Burlan, director general CEO Oltenia: Vom face o procedură și în același timp vom solicita și celui care deține serviciul de transport persoane să aibă mai multă responsabilitate în sensul în care atunci când există deficiențe pe mijlocul de transport să…

Virgil Popescu, ministrul Energiei: Cred că ar trebui să dați cu el de pământ și la persoane și la marfă, la toți transportatorii ăia, că aici nu e bătaie de joc. Deci chiar nu e bătaie de joc, vorbim de viețile oamenilor și vorbim de condiții de muncă. Bă, da e deja strigător la cer, trebuie să se ducă șefii, după ce a fost tragedie, pentru a se respecta ceea ce trebuie să se respecte. Dă-i afară pe toți cei care nu respectă, te rog frumos.

Uzina Rominex SRL București, firma a cărei mașină s-a răsturnat, marți, la cariera Jilț Sud a derulat, anul trecut, patru contracte doar cu cele două cariere ale UMC Jilț pentru închirierea unor autovehicule de transport industriale cu șofer, a căror valoare totală depășește 4 milioane de lei.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.