Vin bani pentru asistența socială din Gorj!

0
138

Vin bani pentru DGASPC Gorj! Guvernul a distribuit peste 120.000 de lei, la nivelul întregii țări în urma rectificării bugetare. Sumele au fost alocate în principal pentru susţinerea direcţiilor de asistenţă socială şi protecţia copilului.

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a declarat că au fost virați deja 2,3 milioane de lei Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Banii au fost alocați pentru funcţionarea direcţiei şi centrelor din subordine în bune condiţii până la finalul acestui an.
Șeful județului susține că mai este nevoie de fonduri pentru a asigura cheltuielile de funcţionare până la sfârşitul acestui an.
,,Noi toți așteptăm pentru că mai avem nevoie de ceva bani pentru a închide așa cum trebuie anul bugetar 2018. Așteptăm și rectificarea bugetară pentru că acești bani vin din fondul de rezervă instituit la prima rectificare din luna august și cu siguranță că din discuțiile purtate la Ministerul Muncii și Ministerul Finanțelor Publice, fondurile necesare și destinate funcționării în bune condiții a acestui sistem vor fi acordate”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns