Viitorul Pandurii se menţine în apropierea podiumului

0
65

Deşi nu a putut conta pe căpitanul Cristian Oros, Viitorul Pandurii a trecut şi de Metaloglobus Bucureşti, scor 1-0, prin golul nou-intratului pe teren Vasile Pop, din minutul 82. A fost a cincea partidă consecutivă fără eşec pentru olteni, care au înregistrat în acest interval patru victorii şi o remiză, etapa trecută, la Buzău.

Prin acest success, oltenii au pus capăt seriei de şase partide fără eşec a bucureşenilor. ”Am început jocul mai greoi, un pic timizi, dar am reglat nişte probleme de aşezare la pauză, iar repriza a doua a fost în totalitate a noastră. Am întâlnit un adversar foarte bun. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu, mai ales că am avut şi două-trei absenţe importante, dar cei care au intrat şi-au făcut datoria. Am un lot echilibrat. Oros a avut o contractură şi nu am vrut să-l forţez. Am vrut să-l menajez, pentru a nu risca sa-l pierdem până la finalul turului. Vlad Rusu va reveni şi el în vreo trei săptămâni. Nu a fost nevoie de intervenţie chirurgicală. Mă bucur că Vasile Pop, care ratase etapa trecută, la Buzău, un penalty, a intrat cu gol. Mă bucur că am creat un grup unit. Pot spune că sunt un antrenor fericit. Acum, echipele cu pretenţii de promovare încep să ne bage în seamă mai mult, să ne studieze mai atent”, a declarant antrenorul Cristian Lupuţ.

Antrenorul nu ştie dacă Viitorul Pandurii va juca la Târgu Jiu

Acesta a vorbit şi despre posibilitatea ca echipa sa să joace meciurile următoare pe noul stadion Municipal din Târgu Jiu, aşa cum visează finanţatorul din umbră Nicolae Sarcină.

”Ne-am dori să jucăm şi la Târgu Jiu, pe noul stadion, dar asta e treaba conducerii. Noi trebuie să ne vedem de treabă. Probabil, vom juca şi noi acolo. Nu ştiu când. Oricum, am început să ne simţim bine şi la Severin, dar ne-ar plăcea să jucăm şi la Târgu Jiu. E un stadion superb. Am putea juca două echipe acolo, ca la Milano şi alte oraşele din Italia”, a conchis Lupuţ.

Cu 24 de puncte acumulate în 14 etape, Viitorul Pandurii se află pe locul 4 în Liga 2, la două puncte în spatele celor de la UTA şi Turris-Oltul. În runda următoare, echipa antrenată de Lupuţ joacă în deplasare, chiar la Arad, cu UTA.
Articolul integral aici

Lasă un răspuns