Viitorul Pandurii a debutat cu dreptul în amicale, în Ungaria

0
45

Reunită în vestul ţării, la Sânmartin, în judeţul Bihor, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a disputat, miercuri, în Ungaria, primul amical al iernii. Echipa antrenată de Cristian Lupuţ a întâlnit Debrecen II, de care a dispus cu scorul de 5-1 (1-0).

Bădăuţă, Paraschiv, Cioiu, V. Pop şi Mitrică au marcat pentru divizionara secundă din România, care, pe 2 februarie, va pleca în cantonament în Turcia, la Side – Antalya.

Până atunci, antrenorul Lupuţ speră să mai perfecteze un amical. ”A fost un test util la Debrecen. Am întâlnit un adversar bun, care a utilizat jucătorii ce au evoluat mai puţin la prima echipă. Sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor mei, dar mai avem mult de muncă. Suntem de-abia la începutul pregătirii. Miercurea viitoare mai vreau să facem un amical. Momentan, nu ştim cu cine”, a declarat Cristian Lupuţ pentru Liga2.ro.

În Antalya, la Side, Viitorul Pandurii va disputa patru amicale, cu TSKA II Moscova, Dinamo II Moscova, cu o echipă din Coreea de Sud, în timp ce ultimul adversar încă nu a fost stabilit de organizatori.

Schimbări în stafful tehnic condus de Cristian Lupuţ

În Turcia, nu va mai face deplasarea cu echipa antrenorul secund. Cristian Dianu, care a preluat funcţia de principal la Luceafărul Oradea, celălalt club controlat din umbră de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină. Se demonstrează astfel, încă o dată, legătura dintre Viitorul Pandurii, fostă Energeticianul, fostă Şirineasa, şi Luceafărul Oradea. Totodată, în această iarnă, de la Luceafărul la Viitorul Pandurii au ajuns alţi doi jucători, Daniel Paraschiv, care a şi marcat în destul cu maghiarii, şi Paul Mitrică.

Revenind la Dianu, acesta i-a luat locul lui Dragoş Militaru, cel care a preferat să preia banca tehnică a echipei Unirea Dej. În locul lui Dianu, ”secund” la Viitorul Pandurii a devenit gorjeanul Cosmin Frimu, în timp ce Dorin Hîrşu va fi noul antrenor responsabil cu pregătirea portarilor.

La nivelul lotului, Viitorul Pandurii a semnat cu portarul Roberto Bodea, cel care în turul actualului sezon a apărat la U Craiova 1948 SA. Transferul fundaşului Paul Copaci, ultima dată la Astra, pare să fi intrat momentan în impas, cele două părţi neajungând deocamdată la un consens în privinţa contractului.
Articolul integral aici

Lasă un răspuns