VIDEO: O femeie a născut pe trotuarul din fața spitalului pentru că n-ar fi fost primită de unitatea medicală

0
86

O femeie din Urziceni ar fi ajuns la spital cu contracții puternice, dar se pare că aceasta nu a fost primită în Spitalul de la Urziceni. În imaginile cu un puternic impact emoțional, se vede cum femeia a ajuns să nască pe o pătură, pe trotuarul din fața spitalului.

Femeia a fost asistată de angajații de pe ambulanță.

Nu se cunosc motivele pentru care femeia nu a fost primită în spitalul de la Urziceni

”Săptămâna începe cu o nouă viață! În această dimineață în jurul orei 6.00, echipajul 97 al SAJ Ialomița, substația Urziceni a asistat la naștere o tânără de 24 ani, mama celei de a treia fetițe perfect sănătoasă! Felicitări mamei, felicitări colegei mele, Gabriela Dobra pentru profesionalism și implicare!

PS. Aș atribui o mare bilă neagră spitalului municipal Urziceni pentru dezinteres total și nepăsare, pacienta prezentându-se cu aproximativ 15 minute înainte la CPU, în travaliu, fiind refuzată, motivandu-se că vor chema ambulanța. Un caz cu happy-end dar nu toate se pot încheia așa.”, scrie Marian, pe pagina personală de Facebook.

Ulterior, femeia și copilul nou născut au fost urcați în ambulanță. Femeia a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Clipul video a fost distribuit de mai multe persoane din Urziceni.

ATENȚIE! Video cu impact emoțional.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.