Video: Momentul în care patronul Cofetăriilor Sara lovește un biciclist

0
623

Constantin Banu, patronul Cofetăriei Sara din Baia de Fier, este autorul accidentului mortal din ziua de Sfânta Marie, de la Bengești Ciocadia.

Cheroiu Gheorghe, de 52 de ani, din Bengești Ciocadia, a fost pur și simplu spulberat de pe marginea drumului de patronul care conducea, haotic, duba firmei sale.

Accidentul a fost filmat de un șofer aflat în spatele său, care a observa cum bărbatul conducea haotic fiind cât pe ce să producă un alt accident, fiind la un pas să intre într-o mașină care circula pe banda alăturată. A evitat accidentul la secundă ca, la câteva sute de metri mai încolo, să îi iasă în cale un cal, a evitat animalul dar a lovit omul care se deplasa pe lângă bicicletă, pe marginea drumului. Din imaginile surprinse de participantul la trafic, victima nu a avut nicio șansă de supraviețuire, după ce a fost spulberat de dubă, care s-a oprit în șanț.

Șoferul ar fi făcut o criză diabetică la volan acesta fiind cunoscut cu probleme diabetice.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.