Video: Cum a ajuns vila de la lux a fostului milionar Irinel Columbeanu. Fabrica din Tg-Cărbunești l-a dus la ruină

0
2741

Vila de lux a fostului milionar Irinel Columbeanu a ajus o ruină. Din clădirea de a Izvorani a rămas decât umbra luxului de altă dată, după ce a luat foc. Pe vremuri Irinel, și femeile din viața lui, s-au bucurat de o piscină interioară și una exterioară, tablouri celebre, mobiler de înaltă calitate, oglinzi mari etc.

Curtea și terenul de tenis au fost invadate de buruieni și iarbă iar piscina este distrusă și ea.

Afacerist prosper, cu milioane de euro în conturi, Columbeanu s-a trezit într-o bună zi falit. Acesta declara într-un interviu că fabrica de ciment de la Tg-Cărbunești i-a adus declinul.

O altă decize proastă, care a dus rapid, la decăderea lui a fost ideea de a candida la Primăria Capitalei, în momentul acela fiindu-i candidat Sorin Oprescu.

Columbeanu a ajuns de curând într-un azil, dar și de aici riscă să fie dat afară deoarece nu are 4.000 lei pe lună, cât sunt cheltuielile. Gigi Becali, cel care a plătit cheltuielie Zinei Dumitrescu, în același cămin, a declarat că are de gând să facă același gest și pentru Irinel.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.