Victor Ponta se declară „fericit” de ziua sa de naștere, deputatul împlinind, joi, 46 de ani

0
68

Victor Ponta se declară „fericit” de ziua sa de naștere, deputatul împlinind, joi, 46 de ani.

Termenul de „fericit” a fost făcut celebru de primarul Marcel Romanescu, care a avut o întâlnire zilele trecute, la Târgu-Jiu, chiar cu Ponta iar, la final, a declarat că ar trebui să fie „fericiți” colegii din PNL că s-a afișat alături de fostul premier.

Victor Ponta zice că este fericit pentru că, acum, își are alături familia și ”prietenii adevărați”.

„Mulțumesc tuturor celor care azi mi-au transmis un gând bun și mi-au urat “La mulți ani”. Sunt mai puțini decât în alți ani dar sunt, cu siguranță, sinceri – și mă bucură foarte tare acest lucru. Le doresc tuturor sănătate și bucurii alături de cei dragi! La 46 de ani sunt un om fericit în primul rând pentru că am alături de mine familia și prietenii adevărați (după ce am trecut împreună prin momente dificile), pentru că pot să merg liniștit cu capul sus pe stradă în orașul meu și în țara mea, pentru că am învățat din zilele rele mai mult chiar decât din cele bune și pentru că nu am niciun gram de sânge otrăvit din trecut și am mintea plină de planuri pozitive pentru viitor!” a transmis Ponta.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns