Vezi ce se întâmplă cu postul de JURIST de la Primăria Târgu-Jiu!

0
21

Primăria Municipiului Târgu-Jiu reia concursul pentru ocuparea postului contractual vacant de consilier juridic/inspector de specialitate, gradul profesional IA, din cadrul Aparatului permanent al Consiliului Local al Municipiului Târgu-Jiu, judeţul Gorj. Consilierii locali au fost de acord în ultima ședință de Consiliu Local să se reia concursul, deoarece niciun candidat înscris nu a reușit să promoveze examentul din data de 11.09.2018.

Proba scrisă va fi susținută în data de 24 octombrie, iar proba interviu, în termenul legal de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.
Condițiile principale pe care candidații trebuie să le îndeplinească se referă la: vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei care trebuie să fie de minimum 7 ani și să fie absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licenţă drept, specializarea drept sau ştiinţe administrative, specializarea administraţie publică.
Dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei Târgu-Jiu în intervalul 2 octombrie – 15 octombrie 2018 , pana in ora 16.00.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns