Vezi ce blondă sexy vine la Târgu Jiu în luna Mai

0
39

Gorjenii care doresc să fac bani prin intermediul canalelor sociale media vor fi școliți chiar de Jojo. Focoasă blondă vine la Târgu Jiu în prima săptămână din Mai pentru a-i învăța pe cei interesați cum să facă bani din ceea ce le place.

Campania face parte dintr-un proiect intitulat „Antreprenor 2020” care își propune propune să sprijine dezvoltarea corectă a antreprenoriatului, având drept obiectiv încurajarea acestuia și a ocupării pe cont propriu prin susținerea înființării de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbană din regiunea Sud Vest a României. Vedeta pune și ea umărul la realizarea obiectivului acestui proiect astfel încât în luna mai consultanța va avea loc la Târgu Jiu, în incinta Teatrului Dramatic Elvira Godeanu. „Pe 4 mai ne întâlnim la Târgu Jiu în cadrul unui proiect foarte interesant pentru cei de doresc să își deschidă o afacere sau au una deja, și nu numai. Voi vorbi despre brandul meu @Gramaldy și despre cum am grijă de blog, vlog și celelalte canale de social media care pot deveni și ele un business dacă ai determinarea și ambiția necesare”, a declarat Cătălina Grama cunoscută în media sub numele de Jojo.

Cătălina Grama este cel de-al patrulea Ambasador in cadrul proiectului Antreprenor 2020. Om de televiziune, actrita, cantareata si antreprenor, care si-a lansat propriul brand de bijuterii si accesorii din piele, vedeta a împletit toate aceste meserii cu succes.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns