Vești bune legate de CENTURA OCOLITOARE a Târgu-Jiului

0
11

Senatorul Scarlat Iriza dă asigurări că, în primăvară, se vor relua lucrările la investiția ce se ridică la peste 100 de milioane de euro.

Parlamentarul PSD susține că atât el, cât și senatorul Florin Cârciumaru și deputatul Mihai Weber au primit promisiuni că investiția va fi continuată. Scarlat Iriza spune că ultima discuție pe care a avut-o pe această temă a fost cu Mircea Drăghici, social-democratul propus pentru a prelua Ministerul Transporturilor. “Probabil, în luna februarie, se va face o nouă licitație pentru a se găsi noul constructor pentru continuarea lucrărilor. În acest an, s-ar putea finaliza prima arteră a centurii ocolitoare. E vorba de tronsonul de la podul Șușiței până la Bălești. Conducerea Ministerului Transporturilor a înțeles că dacă investiția se va tărăgăna, există riscul să fie stopate fondurile europene pentru acest proiect și imputate sumele cheltuite până acum”, a declarat Scarlat Iriza.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns