VESTE BUNĂ pentru MINERII PENSIONARI. Vor avea VENITURI mai MARI

0
32

Deputatul Partidului Social Democrat Gorj Mihai Weber a anunţat, pe pagina de socializare, că minerii ieşiţi la pensie care au beneficat de grupele întâi şi a doua de muncă vor încasa mai mulţi bani de la 1 octombrie

Mihai Weber a explicat, pe facebook, că veniturile pensionarilor din minerit vor creşte după ce preşedintele Klaus Iohannis a promulgat o modificare adusă de guvernul PSD-ALDE Legii pensiilor. “Venituri mai mari pentru pensionarii grupelor I și II de muncă. O modificare adusă Legii pensiilor a fost promulgată de președintele Iohannis. Potrivit acestei prevederi, se vor recalcula pensiile celor care au fost încadrați în grupele a I-a și a II-a de muncă, respectiv foști angajați din minerit, siderurgie, construcții, asta, pentru a reaminti doar câteva categorii care vor beneficia de această modificare. Sper că le-am dat o veste bună pensionarilor gorjeni care vor avea astfel, de la 1 octombrie 2018, venituri sporite”, a scris deputatul.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns