VESTE BUNĂ pentru MINERII PENSIONARI. Vor avea VENITURI mai MARI

0
82

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Deputatul Partidului Social Democrat Gorj Mihai Weber a anunţat, pe pagina de socializare, că minerii ieşiţi la pensie care au beneficat de grupele întâi şi a doua de muncă vor încasa mai mulţi bani de la 1 octombrie

Mihai Weber a explicat, pe facebook, că veniturile pensionarilor din minerit vor creşte după ce preşedintele Klaus Iohannis a promulgat o modificare adusă de guvernul PSD-ALDE Legii pensiilor. “Venituri mai mari pentru pensionarii grupelor I și II de muncă. O modificare adusă Legii pensiilor a fost promulgată de președintele Iohannis. Potrivit acestei prevederi, se vor recalcula pensiile celor care au fost încadrați în grupele a I-a și a II-a de muncă, respectiv foști angajați din minerit, siderurgie, construcții, asta, pentru a reaminti doar câteva categorii care vor beneficia de această modificare. Sper că le-am dat o veste bună pensionarilor gorjeni care vor avea astfel, de la 1 octombrie 2018, venituri sporite”, a scris deputatul.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns