Văcaru: „Nu știu dacă ne-a înjurat cineva”

0
125

Pro România strânge semnături, în Gorj, prin susținerea celor de la centru. Fostul ministru al Finanțelor Ioana Petrescu a ajuns, ieri, la Târgu Jiu pentru a sta de vorbă cu electoratul. Deputatul Alin Văcaru crede că partidul se află pe drumul cel bun în ceea ce privește relația cu alegătorii.

La ora actuală Pro România a reușit să strângă la Gorj aproape 30% din numărul de semnături propus. „La momentul acesta avem aproximativ 3000 de semnături. Sunt mulțumit de cum merg lucrurile și de cum ne percep oamenii Nu știu dacă ne-a înjurat cineva și asta spune multe despre oamenii care sunt în Pro România”, a declarat Alin Văcaru.

Sprijin de la centru

Ieri, la strângerea de semnături, a participat cot la cot cu membrii gorjeni și fostul ministru al Finanțelor Ioana Petrescu. Aceasta a venit pentru prima dată în Gorj. „Îmi face plăcere să vin să discut cu oamenii, chiar și cu cei care ne critică pentru că ne interesează care sunt problemele, aici , la firul ierbii. Noi de la București vedem anumite lucruri dar este important cum le percepe omul de rând”, a declarat Ioana Petrecu, fostul ministru al Finanțelor.

Felicitări

Deputatul de Gorj, Alin Văcaru susține că ți-a felicitat fostul coleg pentru preluarea președinției județene a PSD Gorj însă și-ar fi dorit să participe la ședința în care a fost prezent Liviu Dragnea. „L-am sumat pe noul președinte PSD Mihai Weber să-l felicit, pentru că așa este frumos. Mi-aș fi dorit să fim și noi invitați ca și cei de la ALDE ca să transmite un mesaj dar poate la viitoarea Conferință se va întâmpla și lucrul acesta”, a declarat secretarul general al Pro România.
Sursa aici

Lasă un răspuns