Una dintre cele mai cunoscute BLONDE din Gorj, ÎNSĂRCINATĂ! Ea și IUBITUL milionar sunt în al nouălea cer!

0
41

Bucurie imensă pentru frumoasa gorjeancă! Este din nou însărcinată, la doar câteva luni după ce a pierdut o sarcină din cauza unor complicații. Vedeta era gravidă în luna a şasea când a ajuns de urgenţă la spital şi a aflat că a pierdut bebeluşul care era pe drum. Roxana Ionescu va deveni din nou mamă, la câteva luni după ce a pierdut o sarcină.

Roxana Ionescu se iubeşte cu milionarul Tinu Vidaicu, iar peste câteva luni vor deveni pentru prima dată părinţi. Anunţul primei sarcini pierdută de celebra ‘Mama Natură’ a fost făcut chiar de Tinu Vidaicu, viitorul soț al vedetei.

„Mă tot ţin de ceva timp, dar trebuie să vă spun ceva, ca să elimin stresul şi deja a trecut ceva timp, ştim deja şi nu mai putem să vă ascundem. Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu pe Instagram.
Articolul integral aici

Lasă un răspuns