Un tânăr antreprenor din Motru, revenit din străinătate, și-a deschis o afacere în municipiu!

0
15

A patra afacere a unui tânăr din Motru, cu inițiativă și curaj, a fost inaugurată ieri pe raza municipiului. Este vorba despre un tânăr cu vârsta de peste 30 de ani care, întors acasă din străinătate, s-a gândit să-și deschidă în oraș o unitate comercială. Acesta face comerț cu amănuntul, adică expune la vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte aduse din străinătate. Scopul este o sursă de venit pentru familie și ajutorarea părinților bolnavi, rămași acasă în Motru.

La deschiderea noului magazin a fost prezent și noul primar al localității, Cosmin Morega, care l-a încurajat pe tânărul antreprenor și l-a felicitat pentru curajul de a reveni acasă și a-și investi banii în localitate.
„Este o prioritatea a mea de a readuce tinerii înapoi acasă, fie dacă sunt plecați în orașe mai mari din țară ori peste hotare. Aceasta este al patrulea tânăr care, în ultimele luni, a prins curaj de a-și deschide o afacere acasă, la Motru. Subliniez că toți cei care fac astfel de afaceri vor beneficia de tot sprijinul autorităților locale. Îi încurajez pe această cale și pe alții să facă același lucru, deoarece îi asigur de un parteneriat de încredere”, a declarant noul primar, Cosmin Morega.

Mai multe afaceri au fost deschise pe raza municipiului Motru la încurajarea fostului viceprimar PSD, acum edil al localității, Cosmin Morega. În oraș s-a mai realizat o spălătorie și este în curs de realizare o sală de evenimente cu un restaurant și un fast-food.

Tag-urifeaturedOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.