Un salariat al Edilitara amenință că se va arunca de pe un bloc

0
169
Edilitara Tg Jiu

Un salariat al Edilitara amenință că se va arunca de pe un bloc. Acesta s-a urcat pe un bloc din str. Unirii. Cel care a sunat la 112este un alt angajat al serviciului public.

”Este urcat pe blocul din apropierea Complexului Mestesugaresc din strada Unirii, în semn de protest. Are nemulțumiri în privința salariului și a unui șef care mereu îl persecută, dar și privind normele de muncă. Îi dau prea mult de muncă, fără să fie plătit. A ieșit din schimbul 3 și a avut și o ceartă cu cei de la birouri”, a spus un coleg al salariatului, conform gorjeanul.ro

angajat edilitara”I s-ar fi dat și o zonă care a fost descoperită în plus, azi-noapte. Mi s-a plâns și mie, am stat de vorbă cu el, i-am zis că voi sta de vorba și cu funcționarul de salubrizare. Sunt salariati care au probleme și acasă. Este o persoană foarte harnică. Aici, de-aia am șef la salubrizare. Până ieri, a fost domnul Marian Răduț și, de astăzi, e un nou șef Andrei Udriștioiu. Mai mult decât să sun la 112, nu am ce să fac”, a declarat directorul Edilitara, Adrian Dăianu, conform sursei citate mai sus.

”Am fost solicitati să intervenim iar la fata locului se deplaseaza o autospeciala pentru lucru la inaltimi si alte 2 echipaje specializate in astfel de interventii din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu” a transmis ISU Gorj.

Până când pompierii au ajuns la fața locului, persoana a coborât.

 

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.