Un făt a fost găsit mort într-un sac pe o plajă din Eforie. Se caută mama

0
332
copil mort pe plaja

Descoperire macabră la malul mării. Un nou-născut a fost găsit mort, duminică dimineaţă, pe o plajă din Eforie, iar poliţiştii au început cercetările în acest caz. Cadavrul era într-un sac menajer, iar cel care l-a găsit a fost atât de șocat încât nici nu a mai putut suna la 112. Apelul a fost făcut de un angajat de pe plajă.

Bărbatul care l-a găsit a povestit cum s-a întâmplat. Acesta era la mare cu soția de câteva zile. După ce a tras sacul din apă pe nisip și l-a deschis, a văzut trupul bebelușului. A fost atât de șocat că nu a mai putut suna la 112.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, duminică, în jurul orei 9.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Eforie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt.
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cercetările în acest caz sunt în curs de efectuare”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.