Un cuplu din Târgu Jiu a făcut senzație cu cioara Cronco, la emisiunea „Chefi la cuțite”!

0
86

Este vorba de Simona Modoran care a participat la emisiune cu o rețetă de tagliatelle cu pui și ciuperci, tânăra sperând că îi va impresiona pe cei trei jurați ai show-ului.

Simona Modoran este căsătorită de cinci ani și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” alături de partenerul său de viață și de cioara pe care o îngrijesc, de un an.

În prezent, înaripata de sex masculin duce o viață de lux, fiind mereu în centrul atenției.

„Îl cheamă Cronco, e foarte jucăuș și foarte inteligent. Până la urmă ne-am decis să-l luăm în casă, i-am făcut camera lui, îl lăsăm pe jos prin casă. E foarte relaxat, se uită la televizor uneori și mă uit la el toată ziua”, a dezvăluit soțul tinerei în cadrul emisiunii.

„Am venit să-l prezentăm pe Cronco, el e vedeta, în niciun caz noi”, a mărturisit Simona Modoran, încântată de experiența sa de la „Chefi la cuțite”.

„Am găsit-o în parc cu aripa ruptă, era plouată, bătută, lovită la cap, nu mai avea pene mai deloc. Am dus-o la veterinar să îi dea vitamin și antibiotic și imediat și-a revenit. Inițial am vrut să-I dăm drumul, dar ea nu a mai vrut să plece și apoi nici noi nu am vrut să-i mai dăm drumul, că ne-am atașat de ea.

Când mă joc Fifa îmi dă restart la calculator, îmi deconectează internetul ca să îi dau atenție. Are camera lui proprie, are o grămadă de jucării, cred că are peste o mie de jucării, că se plictisește de ele. Acum mai nou a început să latre. Avem un câine în casă și niște pisici și s-a obișnuit și a început să latre. Doarme cu noi în fiecare noapte, are păturica lui. A învățat să scrie pe telefon, câteodată sună cu apel video și se vede doar ciocul pe ecran. Știe să își ascundă banii. În prezent avem 12 animale”, a dezvăluit tânărul foarte mândru de toate animalele pe care le-a salvat, dar și de iubita sa, scrie a1.ro.

Chiar dacă nu a mers mai departe în concurs, cioara Cronco a fost vedetă în adevăratul sens al cuvântului.

Tag-urichefi la cuțite cioara Cronco featuredOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.