Un cunoscut MODEL din Gorj și IUBITUL s-au încăierat la 2 DIMINEAȚA în fața blocului!

0
86

Scene teribile ar fi avut loc între cunoscutul model originar din Gorj și iubitul ei cu care are trei copii. Cuplul s-ar fi încăierat ca-n filme, la 2 dimineața, chiar în fața blocului unde locuiește, după ce acesta ar fi ajuns acasă la pământ din toate punctele de vedere.

Ar fi ajuns la capătul răbdării. Soția lui Florin Salam ar fi, pur și simplu, disperată, iar certurile cu manelistul ar fi devenit o obișnuință, cel puțin în ultima perioadă. Cel mai recent episod tensionat dintre ei s-ar fi consumat sâmbătă noaptea, în ”cartierul milionarilor”. Potrivitul surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, “meciul” a avut loc pe Șoseaua Nordului, chiar în fața blocului unde cuplul deține un apartament.

De altfel, Florin Salam și Roxana Dobre s-au mutat în zona respectivă la inițiativa brunetei, care ar fi încercat, astfel, să-l smulgă pe celebrul manelist din anturajul în care a intrat și care, ușor, ușor, pare să îl distrugă. Nu ar fi avut, însă, deloc succes. Pentru că, sâmbătă seara, artistul s-ar fi întors acasă răvășit din toate punctele de vedere. Abia mai era capabil să stea în picioare, potrivit surselor citate!

Potrivit unor surse, Florin Salam ar fi părut să aibă halucinații în momentul în care a început bătaia cu Roxana Dobre. Manelistul ar fi fost, fără nicio exagerare, la pământ, din toate punctele de vedere.

„Avea halucinații! Și-a smuls hainele de pe el și a început scandalul! A fost incredibil”, a povestit o persoană care a asistat la incident.

Într-un final, scandalul s-a încheiat, dar artistul nu ar fi învățat nimic. Pentru că, a doua zi, Florin ar fi venit, din nou, răvășit după o nouă sesiune de consum. Spre disperarea Roxanei Dobre, care nu ar mai ști cum să-și scape soțul de anturajul în care a intrat de o bună perioadă de timp.

Au împreună trei copii

În ciuda ultimelor episoade încărcate de tensiune, Florin Salam și Roxana Dobre nu ar avea gânduri de despărțire. Ba, mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă.
Articolul integral aici

Lasă un răspuns