Un criminal în serie indian a recunoscut că a ucis cel puțin 50 de taximetriști și le-a aruncat cadavrele la crocodili

0
25

Între 2002 și 2004, Devender Sharma a fost condamnat pe viață pentru uciderea a șapte șoferi de taxi și deținut într-o închisoare din Jaipur, un oraș din nordul statului Rajasthan. După ce a petrecut 16 ani în pușcărie, bărbatul ajuns la 62 de ani, a primit o eliberare condiționată scurtă în luna ianuarie. Însă, după expirarea celor 20 de zile de libertate, Sharma nu a revenit la închisoare, potrivit poliției indiene, citată de CNN.

Săptămâna aceasta, la șase luni după ce a dispărut, poliția indiană l-a arestat pe Sharma în capitala Delhi, unde locuia împreună cu o femeie cu care s-a căsătorit în timpul eliberării condiționate.

Când a fost interogat, bărbatul a mărturisit că nu mai avea de gând să se întoarcă la închisoare. Potrivit poliției din Delhi, cu această ocazie a dat mai multe detalii despre trecutul său criminal.

Sharma are o diplomă de absolvire în medicina tradițională indiană și a condus o clinică din Rajasthan timp de 11 ani, începând cu 1984. După ce a pierdut bani într-o afacere ilicită s-a implicat în mai multe afaceri ilegale, inclusiv transplanturi renale ilegale și a fost arestat în 2004 pentru acest caz. Potrivit poliției, el a recunoscut că a fost implicat în peste 125 de astfel de transplanturi, pentru fiecare câștigând între 6.680 și 9.350 de dolari.

Însă bărbatul a fost implicat și într-o afacere și mai cumplită în statul Uttar Pradesh din nordul țării. Împreună cu complicii lui, solicita taxiuri iar în locuri retrase șoferii erau uciși. Cadavrele erau aruncate apoi într-un canal cu crocodili, pentru a nu exista nicio șansă ca ele să fie descoperite și recuperate. După ce scăpau de cadavrele, Sharma și complicii vindeau taxiurile, întregi sau doar componente. Astfel, au câștigat în jur de 270 dolari pentru fiecare mașină.

Sharma a mărturisit în cele din urmă că a fost principalul autor în cazul a cel puțin 50 de crime, toate victimele fiind șoferi de taxi. Cu toate acestea, a fost condamnat doar pentru 7 crime.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.