Un bătrânel a murit ars de viu în casă, după ce ar fi aruncat în sobă rumeguş şi ulei

0
212
incendiu

Un bărbat de 77 de ani şi-a găsit sfârşitul în propria casă, după ce ar fi încercat să pună diferite materiale inflamabile în sobă pentru a se încălzi. Acesta nu ar fi avut bani de lemne de foc, iar un incendiu i-a cuprins locuinţa din din oraşul Valea lui Mihai, judeţul Bihor.

Potrivit comunicatului ISU, cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că nefericitul eveniment, soldat cu decesul bărbatului în vârstă de 77 de ani şi cu distrugerea bunurilor din încăperile mistuite de flăcări, a fost generat, cel mai probabil, de o sobă metalică nesupravegheată, în care au fost introduse materiale combustibile pentru care sistemul de încălzire nu a fost proiectat, relatează Agerpres.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau violent atât la nivelul acoperişului, cât şi în interiorul locuinţei, în dormitor şi baie, existând riscul extinderii acestora şi la alte încăperi. Pompierii militari au acţionat simultan pentru stingerea focarelor şi căutarea victimei în interiorul casei în flăcări. Din nefericire, au găsit în dormitorul casei, corpul carbonizat al bărbatului în vârstă de 77 ani.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.