Un AFACERIST din Târgu Jiu și-a cumpărat un penthouse de 3 MILIOANE de EURO!

0
161

Cunoscutul afacerist originar din Târgu Jiu și soția sa, și-au mai achiziționat încă un penthouse. Răzvan Munteanu și Delia nu au avut probleme cauzate de criza de COVID și au decis să își mai cumpere o casă. Achiziția îi costă trei milioane de euro. Imobilul are o suprafață de 575 de metri pătrați. Aceasta se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park. Acesta se construiește în nordul Bucureștiului, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Profit.ro. Celebrul cuplu a plătit deja un avans de circa un milion de euro pentru penthouse. Totuși, diferența până la 3 milioane de euro o vor achita în rate până la livrarea locuinței, programată pentru trimestrul patru al anulului viitor.
Vedeta și soțul ei stau acum într-un penthouse achiziționat acum șapte ani. La vremea acea au dat aproximativ un milion de euro, în One Floreaska Lake. Ce doi investesc mereu în majoritatea proiectelor rezidențiale realizate de One United Properties.

Tag-uriDelia Matache featured Răzvan MunteanuOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.