UIMITOR cum îi cataloghează Dan Vâlceanu pe consilierii județeni!

0
47

Președintele Partidului Național Liberal Gorj, Dan Vâlceanu, a făcut o serie de declarații uimitoare la adresa colegilor de partid, consilieri județeni, pe care i-a catalogat drept SINECURIȘTI. Declarația a fost făcută în contextul întrebării legate de viitorul politic al lui Iulian Popescu, candidatul PNL la Consiliul Judetean, în cazul în care nu va câștiga mandatul de președinte.

”Iulian Popescu nu dorește să rămână consilier județean. Este un proiect prin care vrem să schimbăm modul de a conduce Consiliul Județean, să vină o persoană care știe ce are de făcut, să aducă fonduri în Gorj, să aibă viziunea de a schimba ceva în Gorj. Ăsta este rolul pe care și-l asumă Iulian Popescu. Deci nu doreste o sinecură. Nu vânează o funție la nivelul județului .(….) V-am spus doar că poate fi interpretată de unii și așa. Iulian popescu nu vrea să existe discuții din punctul acesta de vedere și eu cred că este o idee bună”, a declarat Dan Vâlceanu la Radio Impact.

Mai mult decât atât, Vâlceanu le-a transmis liberalilor că dorește o reformare a partidului, reformare care nu se poate face cu oamenii care sunt acum în PNL, în consiliile locale sau județean.

”Da, sunt colegi care nu vor mai candida pe lista de Consilu Județean, dar sunt alții care intră și reprezintă o evoluție. (….) Avem un candidat nou cu oameni care trebuie să vină noi în listă. Faptul că Iulian Popescu a acceptat propunerea noastră și a acceptat-o cu inima deschisă și cu mult curaj, a făcut o impresie foarte bună colegilor din partid. Era evident că atunci când vrei să schimbi ceva, să iei o altă direcție politică, nu o poți face cu vechii colegi. Cu vechii colegi poți să menți aceeași direcție, dar noi vrem să schimbăm puțin paradigma la alegerile astea locale”

Numai că Iulian Popescu vrea să schimbe lista și să pleace. Nu își asumă mai mult din proiectul politic despre care vorbește Dan Vâlceanu. Mai mult, șeful liberalilor uită să le amintească alegătorilor din Gorj că tot el a făcut lista și la alegerile trecute, din 2016, cu oameni despre care spune acum că PNL nu poate da înainte și trebuie să dispară.

Articolul UIMITOR cum îi cataloghează Dan Vâlceanu pe consilierii județeni! apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.