Ucigașul Andreei, tânăra studentă din Padeș, a descris în detaliu cum a omorât-o pe iubita lui

0
6120

În urma anchetei, au ieșit la iveală detalii șocante despre crima care a îngrozit România. Mirel, tânărul care dezvoltase o obsesie pentru Andreea, tânăra din Padeș, județul Gorj, a mărturisit că a acționat din gelozie și frustrare. El a dezvăluit că în timp ce era în posesia cuțitului, a fost copleșit de o puternică dorință de a o controla pe Andreea și de a-i intimida pe cei din jurul ei.

Ucigașul a descris în detaliu momentele de groază în care a comis crimele, fără nicio urmă de regret sau remușcare. El a recunoscut că a planificat fiecare pas al atacului și că a acționat deliberat pentru a-și îndeplini scopul sinistru.

Tatăl Andreei a dezvăluit că a avut o presimțire sumbră în legătură cu fiica lui, simțind că ceva rău se va întâmpla. Încercările sale de a o proteja și de a o îndruma să fie precaută nu au fost suficiente în fața obsesiei bolnave a lui Mirel.

Șocul și dezgustul au cuprins întreaga comunitate în fața brutalității și a lipsurilor de umanitate manifestate de Mirel. Tragedia a lăsat o cicatrice profundă în inimile celor care au cunoscut-o pe Andreea și a servit drept avertisment cutremurător despre pericolele unei obsesii nesănătoase și a violenței de gen.

Potrivit Observator, Andreea ar fi fost ucisă cu 60 de lovituri de cuțit. Raportul IML a scos la iveală amănunte cumplite și rănile fatale de pe trupul neînsuflețit al fetei. Studenta era aproape decapitată, lăsată să zacă într-o baltă de sânge. Criminalul ar fi folosit două cuțite atunci când a ucis-o.

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simţit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul pin. A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, se arată în declarația lui Mirel din Rechizitoriul procurorilor, conform Antena Stars.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.