„Telefonul copilului” are nevoie de specialiști

0
6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului(DGASPC) Gorj angajează specialiști pentru „Telefonul copilului”. Sunt trei posturi vacante la Compartimentul de intervenție de urgență din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, unde funcționează și „Telefonul copilului”. Este nevoie de doi psihologi practicanți și specialiști, precum și de un asistent social practicant. Este luată în considerare experiența avută în lucru cu minorii aflați în dificultate.

Dosarele se pot depune până pe data de 9 decembrie. În perioada 10 – 13 decembrie va avea loc selecția dosarelor și anunțarea candidaților admiși în concurs. Proba scrisă este programată pe 22 decembrie și pe 28 decembrie interviul. Viitorii angajați vor avea obligația să înregistreze și să semnaleze în regim de urgență cazurile și să lucreze în ture. „Telefonul copilului” este disponibil permanent la numărul 0253.983.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns