Tașcău trece la PSD

0
115

PSD Gorj și-a mărit echipa. Fostul vicepreședinte ALDE Gorj, Dorin Tașcău a trecut în echipa social democrată. Politicianul se va regăsi pe lista PSD pentru Consiliul Local Târgu Jiu.

Consilierul județean a decis, înainte de alegeri să-și părăsească colegii din ALDE. Dorin Tașcău susține că a făcut pasul spre PSD pentru echipa pe care social-democrații au format-o la Gorj. „M-am alăturat echipa PSD. Am cumpănit mult și am luat această decizie. La ora actuală partidele politice nu mai au o direcție clară de stânga sau dreapta, orientarea mea este legată de echipa cu care voi lucra. Mă alături unei echipe în care am încredere în acest moment”, a declarat Dorin Tașcău.

Liderul PSD Gorj susține că noul membru nu va sta deoparte, se va implica în rezolvarea problemelor Municipiului Târgu Jiu. „Are un trecut lung în PSD a venit alături de noi. E o persoană cu experiență, este director al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”. Va sprijini organizația de la Târgu Jiu și este binevenit în rândurile noastre. Va fi pe lista de consilieri locali”, a declarat președintele PSD Mihai Weber.

Articolul Tașcău trece la PSD apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.