Survivor România: Maria Constantin a fost nominalizată spre eliminare

0
271

În ediția de marți seara a emisiunii Survivor România 2023, a avut loc primul consiliu de eliminare. Faimoșii au pierdut în fața Războinicilor, iar DOC, Gheboasa și Maria Constantin au fost nominalizați spre eliminare. Faimoșii l-au votat în serie pe Gheboasă, după ce acesta și-ar fi rugat mai mulți colegi să îl voteze să plece acasă.

Maria Constantin a declarat în cadrul consiliului faptul că a venit la concurs pentru a-și depăși limitele și nu pentru a demonstra cuiva ceva. ”Iubitul meu a fost foarte greu de convins, considerând că nu-mi lipsește nimic acasă, dar eu vreau să fac acest pas nu neapărat pentru demostra cuiva ceva, pur și simplu am vrut să-mi depășesc limitele și cu siguranță pot mult mai mult. Într-adevăr nu sunt sportivă și probabil că Războinicii au considerat că sunt veriga slabă. Dar în același timp nu sunt singura care nu a adus puncte pe traseu. Vreau să lupt, îmi doresc să merg mai departe și să fac tot ce-mi stă în putere, chiar dacă poate o să fie pentru ultima dată”.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.