Suma fabuloasă pe care a trebuit să o plătească Valentin Sanfira pentru a fi operat la picior, în Italia

0
416
Valentina Sanfira

Interpretul de muzică populară, gojeanul Valentin Sanfira, a avut parte de o vacanță cu peripeții, în Italia, unde plecase alături de soția sa, artista Codruța Filip. Acesta s-a accidentat cu skijetul, în urma căruia a suferit și o operație la picior.

Acesta a ajuns de urgență la spital, și ar fi avut nevoie de ajutorul medicilor dar pe care nu l-a primit de la început.

„Eu 40 de minute am stat în fibrilații, am început să țip, Codruța s-a certat cu toată lumea și voiau să cheme carabinierii. Le-am zis să sune la Ambasada României, voiam o soluție. Atunci au venit și mi-au dat un calmant, credeam că am să mor fiindcă nu mai puteam să respir din cauza panicii. Nimeni nu-mi spunea nimic”, a spus Valentin Sanfira în cadrul unei emisiuni TV.

Valentin Sanfira a trebuit să sune la bancă pentru a putea face transferul de 10.000 de euro pentru operația de la picior.

„Doar operația a fost 10.000 de euro. Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat. Am sunat la bancă să le apară banii în cont imediat. Nici nu ne-au spus, au spus ‘seara s-ar putea ca mâine după-amiază să te operăm, dar să avem banii în cont’, am sunat-o pe doamna director de la bancă. A durat 30 de minute, nu a fost ceva complicat”, a transmis artistul.

Acesta și-a anulat mai multe concerte fiind încă în perioada de refacere.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.