Spitalul din Cărbunești are un nou medic ortoped

0
903
medici spital Tg-carbunesti

Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești se poate mândri cu nou medic ortoped care deja a fost angajat. Este vorba de dr. Andrei Voiculescu care a profesat și în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara.

”Medicii din cadrul Compartimentului Ortopedie al Spitalului de Urgență Tg-Carbunesti (Ivan Alexandru, Vasiloiu Codruț, Edi Smaranda, Cris Cristina, Andrei Voiculescu), dispun de experiență vastă în gestionarea cazurilor chirurgicale și non-chirurgicale.

Managerul Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești, Medicul Chirurg Sorin-Florin Mehedințu a dovedit, încă o dată, standardele unui management calitativ și datorită implicării sale, azi, eu, în calitate de medic coordonator/șef al C. Ortopedie, doresc să îi urez “Bun-venit!” noului coleg, Medicul Ortoped Voiculescu Andrei, care aduce cu sine experiența activității desfășurate în Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara și îi mulțumesc pentru colaborarea, din ultimii 9 ani, Medicului Ortoped Valentin Dascălu.

Rezolvarea problemelor medicale reprezintă prioritatea noastră și îi asigurăm pe pacienții noștri de servicii medicale de înaltă calitate, oferite cu profesionalism și empatie”, a transmis Alexandru Ivan, șeful Compartimentului Ortopedie al Spitalului de Urgenţă Târgu-Cărbunești.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.