Situația candidatului Ciprian Florescu, tranșată de liderii PSD

0
18

Este din nou răzmeriță în PSD pe tema candidaturii lui Ciprian Florescu. Ceea ce a creat din nou vâlvă printre social-democrați sunt declarațiile politicianului Ion Iordache, potrivit cărora cel nominalizat ar putea fi înlocuit cu un candidat care are un proiect mai bun pentru Municipiu. Deranjat, liderul PSD Târgu Jiu îl transmite să nu își mai exprime în public părerile personale.

”Dacă va apărea un candidat cu un proiect mai bun, ar trebui să ne gândim foarte serios”, este declarația lui Ion Iordache, care a reaprins scânteia îndoielii în PSD , în privința candidaturii lui Ciprian Florescu. Liderul organizației municipale susține că astfel de afirmații nu își au rostul în condițiile în care lupta este ca și începută. Aurel Popescu taxează ieșirile fostului primar PDL. „Domnul Ion Iordache, când s-a înscris în PSD, a primit ca și temă să ajute colegii care se ocupă de coordonarea unei anumite zone. Nu știu dacă domnia sa a primit alte sarcini din partea organizației județene, dar, în niciun caz, nu se ocupă de organizația Municipală Târgu Jiu. Probabil este o părere personală. Avem deja un candidat, în niciun caz nu îl vom schimba, avem un proiect, un program, investiții pe care le vom prezenta târgujienilor atunci când va fi cazul. În Târgu Jiu este o echipă foarte bună și nu este bine să tulburăm apele. Este suficient că ne atacă celelalte partide politice, nu mai e cazul ca cineva din interior să mai creeze astfel de stări în sânul organizației municipale”, i-a transmis Aurel Popescu.

Alt proiect, mai bun

Cel care drege situația este președintele executiv al PSD Gorj. Cosmin Popescu crede că declarația lui Iordache a fost interpretată greșit. Liderul județean susține că nu se pune problema înlocuirii lui Ciprian Florescu. „În acest moment candidatul este Ciprian Florescu. Ne așezăm în spatele lui, pentru a face campanie. Vedem ce se întâmplă de trei ani de zile în oraș. Trebuie să conștientizăm cetățenii de acest lucru. Sunt probleme la nivel Municipiului Târgu Jiu și noi trebuie să arătăm alegătorilor că trebuie să iese la vot, pentru că proiectul nostru este mai bun decât cel al actualului primar”, a transmis președintele executiv al PSD Gorj Cosmin Popescu.

Noi sondaje

În ceea ce-l privește pe candidat, Ciprian Florescu afirmă că nu are dubii în privința susținerii lui ca și candidat la Primăria Târgu Jiu. „Apar o grămadă de zvonuri care nu ne aparțin însă nici nu ne fac bine. Din nefericire este greu de identificat sursele, dacă sunt unele în PSD. E o chestiune care ne încurcă, pentru că în loc să ne promovăm, trebuie să stăm și să le explicăm oamenilor că suntem consecvenți. E o situație incomodă, însă discuțiile cu liderii PSD sunt clare, nu se poate schimba nimic! Este posibil să fie sondaje dar acestea vor măsura competitorii deja anunțați. Nu mai avem timp să facem sondaje interne, nu că i-ar fi frică lui Florescu. Eu am spus tot timpul că ne dorim să câștigăm Primăria Târgu Jiu, cu mine sau cu un alt candidat. Există o echipă alături de mine și mergem împreună, nu mai există loc de interpretări”, a transmis Ciprian Florescu.

Articolul Situația candidatului Ciprian Florescu, tranșată de liderii PSD apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.