Sindicatele din CEO cer vouchere de vacanță și pentru 2020

0
92

Sindicatele din Complexul Energetic Oltenia și-au propus să solicite vouchere de vacanță și anul viitor. Este vorba de planul privind negocierea viitorului contract colectiv de muncă de la nivelul companiei. Discuțiile vor fi demarate la finalul lunii ianuarie a anului viitor. Între tip, administrația a acordat deja primele vouchere de vacanță și urmează să fie virată și prima pentru Ziua Energeticianului:

„Am acordat vouchere de vacanță și în curstul lunii iunie și în iulie chiar în avans față de ce am avut programat pentru că avem programat ca, lunar, să acordăm pentru 20% din salariați, în cursul lunii iulie am depășit 3.400 de vouchere acordate. Vom continua acordarea în funcție de cererile pe care le depun colegii noștri la începutul lunii august, respectiv vom acorda și în luna septembrie. Sperăm ca dacă vor fi resurse să ne îndeplinim înainte de termen obligația privind acordarea acestor vouchere așa cum am stabilit-o în comisia mixtă și programul pe care l-am stabilit prin hotărârea acestei comisii. În cursul acestei săptâmâni vom acorda pentru toți salariații, cel mai probail în cursul zilei de vineri prima de sărbătorirea Zilei Energeticianului, în cuantum de 1.100 de lei pentru fiecare salariat, în tichete-cadou. Este o prevedere a contractului colectiv de muncă și noi ne îndeplinim această obligație pe care ne-am asumat-o.”, a declarat Ion Rușeț, consilier în cadrul CEO.
Articolul integral aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns