Și-a ucis soția nemulțumit că nu câștiga suficient din practicarea videochat-ului

0
16

Un bărbat în vârstă de 30 ani , din Iași, a fost arestat pentru că și-a ucis soția cercetat pentru uciderea soției sale.

Potrivit procurorilor, suspectul şi-a agresat soţia timp de şase ani pentru că câștiga bani suficienți din practicarea videochat-ului.

„În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2016-2022 numitul A.R.C. a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale (motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activităţi de videochat) lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia după producerea iniţială a unui hematom subdural cronic cu resângerare frontal drept şi instalarea unor higrome emisferice bilaterale. Acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică complicate în evoluţie cu bronhopneumonie iar în final au condus la moartea victimei din data de 07.03.2022″, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns