Și-a ucis soția din gelozie, chiar în fața copiilor, apoi a postat-o moartă pe Facebook

0
776

Gelozia este principalul motiv pentru ca un bărbat de 34 de ani din Bistriţa-Năsăud să facă un gest extrem. Se pare că acesta ar fi aflat că soţia sa de 33 de ani ar avea o aventură cu un alt bărbat. Individul, năucit de gelozie, a văzut roșu în fața ochilor și s-a năpustit asupra ei cu un cuţit, chiar sub ochii propriilor copii. După ce şi-a ucis cu sânge rece soția, bărbatul a fotografiat-o pe femeie şi a postat-o pe Facebook.

Bărbatul muncea de ani buni în străinătate și a vrut să-i aplice femeii o pedeapsă capitală. Întors acasă de ceva timp, într-un exces de furie, individul a luat un cuţit din bucătărie şi s-a năpustit asupra femeii, ne ţinând cont de faptul că de faţă erau şi cei doi copii ai lor. După ce s-a luptat preţ de câteva momente pentru viaţa sa, femeia s-a prăbuşit la pământ într-o baltă de sânge.

”Din păcate, în momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns la locul solicitării, au constatat că femeia în vârstă de aproximativ 33 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa” transmitea IPJ Bistriţa-Năsăud:.

După ce şi-a înjunghiat soţia cu sânge rece bărbatul s-a gândit să se laude cu fapta comisă. A fotografiat-o pe femeie, când îşi dădea ultima suflare şi a postat-o pe reţelele de socializare.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit de către anchetatori cu leziuni în zona gâtului şi a abdomenului, fiind dus de urgenţă la spital, unde se află sub pază. Cel mai probabil el a încercat să se omoare, după ce şi-a ucis soţia. Bărbatul a fost găsit cu leziuni în zona gâtului şi a abdomenului. El va fi externat luni.

Reprezentanţi ai Parchetului pe de lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud au declarat, duminică, pentru news.ro, că bărbatul a fotografiat cadavrul şi a postat imaginea la secţiunea “story”, pe Facebook, iar un vecin care a văzut fotografia a alertat autorităţile. Când Poliţia a ajuns la locuinţa celor doi soţi, femeia era moartă.

Incidentele în urma cărora femeia de 33 de ani a fost ucisă au avut loc în timp ce în locuinţă se aflau cei doi copii ai cuplului, unul de cinci, celălalt de aproape opt ani.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.