Show de zile mari făcut de SOȚIA unui afacerist din Târgu Jiu! A FUMAT și s-a DISTRAT toată noaptea într-un club de fițe!

0
65

Soția cunoscutului afacerist originar din Târgu Jiu, Răzvan Munteanu, este una dintre artistele care, cu siguranță, se bucură de un succes uriaș, fiecare melodie a ei ajungând imediat în fruntea clasamentelor muzicale, iar concertele sunt, de cele mai multe ori, de-a dreptul… sălbatice și, evident, extrem de gustate de publicul amator de petrecere.

De curand, Delia a marcat lansarea noii ei piese cu un concert de zile mari, la Timișoara, în cel mai bine cotat club de pe malul Begăi. Acolo artista a făcut un show de senzație, lăsând la o parte toate inhibițiile pe care le-ar putea avea, vreodată, în localurile de fițe din Capitală. Îmbrăcată comod, într-o rochie inspirată din tricourile jucătorilor de fotbal american, cu un chipiu în cap, Delia, chiar înainte de concert, a dat startul distracției. Și nu oricum, ci cu câteva shot-uri savurate, asa cum se cuvine, dintr-o înghițitură, scrie wowbiz.ro. Delia a facut un show pe scenă cum nu s-a mai vazut. Și, cum e o artistă care se respectă, cântăreața a stat mai mult de 15 minute în fața fanilor ei din clubul timișorean și la un moment dat, și-a aprins o țigară. Și, pentru a putea cânta, a aruncat țigara, s-a bucurat de suc și… și-a aprins alta, schimbându-și între timp și ținuta, optând pentru una cu paiete.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns