Sfârșit înfiorător pentru o femeie de 50 de ani. Și-a prins părul în mașina de tocat carne

0
1156

O femeie de 50 de ani și-a prins părul și a fost târâtă într-o mașină de tocat carnea, într-o măcelărie unde făcea curățenie cu copila sa.

Incidentul a avut loc pe 29 septembrie în orașul Missolonghi, vestul Greciei. Cele două femei au făcut curățenie în magazie, după care s-au apucat să curățe mașina de tocat, momentul în care a avut loc tragedia. Se pare că ar fi fost o mașină de tocat carne industrială și că butonul de pornire ar fi fost apăsat accidental.

Părul femeii a fost apoi prins în mașină și astfel a fost târâtă înăuntru. În tot acest timp, fiica sa a privit neputincioasă cum femeia este ciopârțită în fața ei. A ieșit în stradă și a început să țipe după ajutor, iar un trecător a intrat în magazin unde a descoperit scena îngrozitoare.

Poliția, o ambulanță și pompierii s-au deplasat la fața locului, dar nu au reușit să o scoată în viață. Operațiunea de eliberare a corpului ei de mașină a durat ore întregi

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.